Dao Sashimi Kanetsugu Miyabi Sujihiki 210mm

Product code: KM - 107
Status: In stock

Thông tin sản phẩm

  • Loại dao: Sujihiki
  • Chất liệu thép: Thép ba lớp lõi AUS-8
  • Độ cứng của lưỡi dao: HRC 57 - 59
  • Kiểu lưỡi dao: Vát đôi
  • Chiều dài lưỡi dao: 210mm
  • Độ dày lưỡi dao: 1.8mm
  • Chất liệu chuôi dao: Gỗ Cẩm Lai
  • Tổng chiều dài: 330mm
  • Trọng lượng: 120g

Tặng kèm kẹp mài dao bếp + giảm 10% đá mài khi mua kèm

 

Quý khách vui lòng lưu ý

  • Không sử dụng dao để chọc, ngoáy, cạy, bẻ...theo chuyển động xoắn khi cắt các vật cứng 
  • Sử dụng đúng loại dao khi chặt xương, đồ đông lạnh hoặc đồ cứng
  • Sử dụng thớt gỗ hoặc nhựa mềm để bảo vệ các cạnh cửa lưỡi dao
  • Không làm nóng hoặc làm nguội nhanh vì có thể thay đổi cấu trúc của thép
  • Rửa dao bằng nước ấm và  lau nước bằng khăn khô sau khi sử dụng
  • Thường xuyên sử dụng đá mài để duy trì độ sắc bén của lưỡi dao.
  • Không rửa dao bằng máy rửa bát.
  • Hình ảnh của sản phẩm là mẫu và do mỗi sản phẩm đều được làm thủ công nên sẽ có sự khác biết không đáng kể về màu sắc, trọng lượng, hoa văn cũng như kích thước

 

$42,00
Incl. tax

 

The Seki Kanetsugu Miyabi series features a three-layer rust-resistant blade with a cutting core made from premium Japanese AUS-8 steel—a widely used and highly regarded material in Japanese kitchen knife production. AUS-8 steel offers excellent sharpnessgood corrosion resistance, and is especially easy to re-sharpen, even for those new to using Japanese knives.

 

 

The handle is made from rosewood (Dalbergia), a hardwood known for its exceptional durability and resistance to wear and impact, making it ideal for long-term use. Its natural water resistance helps prevent warping or cracking when exposed to the humid conditions of a kitchen. With its beautiful grain patterns and rich, natural colors ranging from reddish-brown to dark brown rosewood lends the knife a luxurious and elegant appearance.
 

Rosewood also provides a firm, comfortable grip that is non-slip, ensuring safe and precise handling. Additionally, its distinctive natural aroma helps to repel insects, maintaining hygiene for both your knife and your kitchen environment.

 

 

Seki Kanetsugu Miyabi belongs to the premium Japanese kitchen knife segment, yet comes at a remarkably affordable price. It is an excellent choice for those who want to experience the quality of a Japanese knife without breaking the budget.